Pagina principala >> vile de vanzare >> vanzari vile Sinaia

Id Oferta: 2083

vila de vanzare Sinaia

Vila de vanzare in Sinaia, zona centrala !!! 

 

Vila cu demisol, parter si 2 niveluri retrase de mansardare, terase, cu suprafata utila de 316,10 mp, amplasata pe un teren cu suprafata masurata de 740 mp, complet sistematizat cu 2 ziduri de sprijin si parapet, cu 1scara principala si 2 scari secundare de access, placate cu piatra de rau.

La interior, arhitectura este moderna, realizata pe baza unui concept minimalist, cu spatii vitrate mari, cu peretii zugraviti cu vopsea de culoare alba, placari cu piatra de granit (in living). Toate materialele folosite la edificarea constructiei sunt de calitate superioara si anume:

-parchet din lemn de Teak din Brazilia, gresie si faianta din Spania, usi placate cu furnir natural,grinzi si glafuri din lemn stratificat placate cu furnir natural, amplasate deasupra caloriferelor, scara interioara de acces cu structura din beton si trepte din lemn stratificat placat cu furnir natural, cu mana curenta din lemn si sistem de protectie din cabluri de inox pe toata zona interioara a scarii.
-imobilul este dotat cu interfon si sistem de monitorizare si antiefractie, cu alarma si senzori de miscare amplasati in zonele de risc, cu sistem audio si TV, toate in perfecta stare de functionare.

-obiectele sanitare:  marcile Grohe, Kessel, noi, in perfecta stare de functionare;

-tot mobilierul din casa este din Danemarca , marca BoConcept;

-mobilierul din bucatarie este din Italia. marca Berloni, electrocasnicele sunt din Germania marca Teka;

-lampile din casa sunt confectionate cu sticla de Murano;

-sistem integrat si automatizat din Germania, marca Buderus – gaze, lemne si energie solara (centrala termica murala cu condensare de 45 KW, cazan din otel cu gaze fiecare de 38 KW, bolier bivalent cilindric vertical  de 290L, acumulator tampon (puffer) de 300L, regulatoare, pompe, vase de expansiune, panouri solare etc.);

-totodata, proprietatea este prevazuta cu sistem de iluminare exterioara cu lampi pe stalpii de pe latura de S, 2 reflectoare cu halogen si aplici montate pe peretii exterior ai imobilului si pe contradosul placii terasei de la parter, cu sistem de supraveghere cu camere de luat vederi. Toate sistemele sunt in perfecta stare de functionare.

-semineu cu lemne; 

-zona de relaxare, spa :cada cu hidromasaj, sauna;

-certificat energetic clasa B;

-termopane cu sticla tripan si cadre cu 5 camere; 

Pret vechi 599000 EUR.

Compartimentare: D+P+E+M;

-demisol SU=27.41 mp, SC=50.55 mp: pivnita, spatiu de relaxare cu sauna si cada cu hidromasaj, baie, wc, hol, camera cu rezervor tampon de apa de 300 l;

-parter SU=120.34 mp, SC=156.13 mp: camera tehnica, hol, dressing, baie, dormitor de oaspeti, living, bucatarie, terasa 29.56 mp;

-etaj SU=111.78 mp, SC=148.50 mp:  hol+ casa scarii,  2 dormitoare fiecare cu dressing si baie proprie, 2 balcoane;

-mansarda SU=56.57 mp, SC=78.09 mp: hol, baie, dormitor, dressing, hol+ casa scarii, 2 spatii de depozitare, balcon tip logie; 

Constructie

Proprietatea are imprejmuiri perimetrale realizate pe soclu si stalpi din beton placati cu piatra de rau cu panouri cu rigle din lemn amplasate orizontal, 2 laturi cu gard din plasa zincata pe soclu din beton si stalpi din metal, pe celelalte 2 laturi.

 

Imobilul are o arhitectura rustica cu acoperis cu tigla ceramica din Germania, cu pereti zugraviti cu vopsea structurala de culoare alba si placati la exterior pe latura de S si partial pe latura de E cu piatra din granit, cu terase placate cu gresie de exterior marca Marrazi care imita lemnul si Deck din Brazilia la balconul tip logie de la mansarda 2. Balustradele teraselor sunt realizate din  rigle din lemn amplasate orizontal, iar glafurile exterioare sunt placate cu granit.

Proprietatea este prevazuta cu sistem de colectare si aductiunea  apelor pluviale in sistemul public, cu sistem de degivrare cu senzori de umiditate si temperatura montat pe cele 2 scari de acces (principala de la strada si secundara pe terasa de la parter) si pe rigola de colectare a apei pluviale realizata pe aleea de acces de pe latura de V. 


Caracteristici

Localitate - Sinaia; Zona - Central - OFERTA VANDUTA; Numar camere - 6; Numar bai - 6; Nivele - D+P+E+M; Suprafata utila - 316 mp; Suprafata construita - 433 mp; Suprafata teren - 740 mp; An contructie - 2013;

595.000

0720.534.300, 0741.115.000

Sunt interesat

Printeaza Oferta

Oferte similare

vila Sinaia - Deosebita-VANDUT

vila de vanzare in Sinaia

Zona Deosebita-VANDUT

vezi detalii

180.000 EURO

vila Sinaia - Central-of retrasa

vila de vanzare in Sinaia

Zona Central-of retrasa

vezi detalii

130.000 EURO

vila Sinaia - Semicentral

vila de vanzare in Sinaia

Zona Semicentral

vezi detalii

160.000 EURO